Zonne-energie maakt tuinverlichting eenvoudig

Iedereen die ooit openbare tuinen heeft bezocht, weet dat ze meestal na zonsondergang worden verlicht. Tuinontwerpers gebruiken vaak accentverlichting om solitaire bomen en struiken te accentueren of om een specifieke sfeer of toon in een tuinruimte te creëren. Dit kan eenvoudig worden nagebootst door thuiskwekers die ervoor kiezen om verlichtingsarmaturen op zonne-energie te gebruiken.

Maar het is belangrijk om te onthouden dat verlichtingsarmaturen niet vervagen als de zon opkomt, en het mooiste rozenbed kan onooglijk worden gemaakt door er meerdere grote, onaangename schijnwerpers voor te plaatsen. Dit is iets om altijd rekening mee te houden bij het selecteren en plaatsen van tuinarmaturen.

Gelukkig kan iedereen die wat decoratieve tuinverlichting wil toevoegen maar toch de charme van zijn tuin overdag wil behouden, dat doen met stijlvolle en schattige Solarledverlichting. Zonne-energie-installaties zijn ontworpen voor intensief gebruik buitenshuis en zijn gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen als conventionele bekabelde installaties. Dit betekent dat koper, brons en gietijzer net zo vaak voorkomen in zonne-energiekeuzes als alle andere.

Tuinverlichting kan alles omvatten, van schoonheid tot veiligheid, en verlichtingsarmaturen op zonne-energie zijn beschikbaar voor elke behoefte. Er zijn stevige en sterke lantaarnpalen, bewegingsmelders en zelfs decoratieve lichtslingers voor veranda’s en terrassen. Een belangrijk ding voor tuinders is om te onthouden dat verlichting de tuin moet accentueren en benadrukken, maar niet de aandacht mag afleiden. Een goed tuinverlichtingsplan houdt rekening met de veranderingen die zich voordoen met de seizoenen en benadrukt goed ontwikkelde gebieden in uw erf of tuin echt.

Het beste aan het kiezen van lampen op zonne-energie voor uw tuin is dat de armaturen snel en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd zonder uw planten te storen. Bedenk dat traditionele elektrische installaties bedrading vereisen. Het kan betekenen dat je sleuven moet graven om bedrading te begraven, bestaande bedden opnieuw moet graven en wortels moet vernietigen.

De aantrekkelijkheid van elke vorm van verlichting op zonne-energie is ook dat er slechts een initiële investering voor nodig is en dat het daarna volledig gratis te gebruiken is. De lampen die worden gebruikt in LED-verlichting op zonne-energie zijn zeer efficiënt en hebben een gemiddelde levensduur van ongeveer 600.000 tot 100.000 uur. Dit is vergelijkbaar met een standaard levensduur van fluorescentie van 12 tot 24.000 uur.

Dat gezegd hebbende, onze tuinverlichtingsarmaturen op zonne-energie zijn gratis te bedienen, vergen weinig onderhoud, kunnen worden geïnstalleerd zonder uw tuin te verstoren en zijn net zo duurzaam, mooi en stevig als uw oude verlichtingsarmaturen.