Leuke plekken verkennen met een beperkt budget

  • Post author:
  • Post category:Business

Voor iets ongewoons kunt u het Museum van Middeleeuwse Martelinstrumenten in Praag, Tsjechië, overwegen. Deze galerij toont een verkoelende verzameling gadgets die worden gebruikt om ongemak en pijn te veroorzaken in de middeleeuwen. Het is een macabere reis naar de donkere facetten van de achtergrond.

Denk eens aan een bezoek aan het Roswell Fun Places UFO Museum in New Mexico als je een liefhebber bent van alle paranormale en vreemde punten. Deze galerij zet zich in voor de beruchte Roswell-gebeurtenis van 1947 en ontdekt de wereld van UFO’s en buitenaardse ervaringen. Of je nu een echte volger bent of gewoon geïnteresseerd, het is een bijzondere locatie om te ontdekken.

Voor degenen die van alle klassieke en ongewone punten houden, is het International Banana Museum in Mecca, Californië, een prachtige terugkeer naar vervlogen tijden. Deze ongewone galerij is gewijd aan alle aspecten die met bananen te maken hebben, inclusief een verbluffende verzameling souvenirs met bananenthema, van posters en speelgoed tot outfits en gadgets voor in de keuken.

Het Mütter Museum in Philadelphia is een must-bezoek als je een bibliofiel bent met een voorkeur voor het ongewone. Deze klinische galerij herbergt een aanzienlijke verzameling klinische bijzonderheden, van fysiologische monsters en antieke medische hulpmiddelen tot onderhouden menselijke lichaamsorganen. Het is zowel verontrustend als opmerkelijk en biedt een uniek perspectief op de achtergrond van medicatie.

Momenteel maken we een reis naar Cappadocië, Turkije, waar je een luchtballonervaring kunt maken over een uniek landschap van sprookjesachtige rookschachten en grotwoningen. De transcendente elegantie van dit gebied is de wens van elke digitale fotograaf, en er in een levendige ballon overheen zweven is een buitengewone ervaring.

Als je geïnteresseerd bent om je rechtstreeks in de wereld van het vreemde te wagen, ga dan naar het Museum of Bad Art in Massachusetts. Als je de voorkeur geeft aan het excentrieke, ga dan naar het Salvador Dalí Museum in Figueres, Spanje. Als je een bibliofiel bent met een voorliefde voor het ongewone, dan is het Mütter Museum in Philadelphia een must-bezoek. Als je een kenner bent van alle paranormale en vreemde punten, denk dan eens aan een bezoek aan het Roswell UFO Museum in New Mexico.

Voor iets veel pittigers is de Bubblegum Alley in San Luis Obispo, Californië, een vreemde toeristische attractie die je zeker zal doen nadenken over je kauwgomkauwpraktijken. Dit smalle steegje is bedekt met jarenlang opgegeten kauwgom, waardoor een plakkerig en levendig mozaïek ontstaat dat vreemd opmerkelijk is.

Als je je waagt aan de transcendente landschappen van het Wulingyuan-natuurgebied in China, zul je zeker naar een land van dreigende zandsteenkolommen, dichte bossen en steile watervallen gaan. Het is een locatie die lijkt te zijn geplukt uit de webpagina’s van een droomboek.

Als je een aanhanger bent van het mystieke en ongewone, dan is het Winchester Mystery House in San Jose, Californië, een must-bezoek. Het huis staat bekend om zijn labyrintische indeling, inclusief trappen die nergens heen leiden, deuren die rechtstreeks in muuroppervlakken uitkomen en geheime stromen.

Voor een dosis creatieve excentriciteit is het Museum voor Hedendaagse Kunst in Kanazawa, Japan, een schat aan progressieve kunstopstellingen en psychedelische tentoonstellingen. Het grensverleggende werk met scherm zal je aannames zeker op de proef stellen en je creativiteit stimuleren.

Over kunst gesproken: ben je ooit eerder het gekke Underwater Sculpture Park in Grenada tegengekomen? Deze speciale toeristische attractie omvat een verzameling sculpturen ondergedompeld in het kristalheldere water van de Caribische Zee. Het is niet alleen een interessante creatieve onderneming, maar het functioneert ook als een door de mens gemaakt koraalrif, dat reclame maakt voor het waterleven en de ontwikkeling van koraalriffen.

Heeft u ooit de diepe, donkere zeeën willen ontdekken zonder te spetteren? Het Seattle Aquarium biedt een betoverende ervaring met zijn Underwater Dome, waar u een breed scala aan waterleven van dichtbij kunt observeren, terwijl u gemakkelijk volledig droog blijft.

Je bent hier op de ideale locatie als je genoeg hebt van dezelfde oude bezoekerslocaties en op zoek bent naar een ongewone en unieke ervaring. We hebben de hele wereld afgezocht om u een lijst te geven van een van de meest ongewone en plezierige locaties om te bezoeken. Van excentrieke galerijen tot psychedelische natuurlijke wonderen, deze locaties zorgen ervoor dat je onvergetelijke herinneringen achterlaat.

Als je zin hebt in unieke en gekke accommodaties, overweeg dan om in de Dog Bark Park Inn in Cottonwood, Idaho te verblijven. Deze bed-and-breakfast heeft de vorm van een gigantische beagle en je kunt uitrusten in het lichaam van de hond. Het is niet alleen een ontspannende plek om te verblijven, maar ook een geweldige fotoplek voor je Instagram-feed.