Een paar dingen die u moet overwegen voordat u kruiden voor huidproblemen koopt

  • Post author:
  • Post category:Business

Het is niet moeilijk te vinden als je op zoek bent naar kruiden die goed zijn voor huidaandoeningen. De vraag is deze. Hoe effectief zijn ze? Hier is een blik op enkele plantaardige huidverzorgingsproducten en andere natuurlijke alternatieven op de markt. Hoe effectief het is, hangt echt af van wat het probleem veroorzaakt.

U moet eerst onthouden dat de huid een orgaan van uw lichaam is en moet worden behandeld met hetzelfde respect dat u voor uw innerlijke zelf heeft. U zult geen vergif inslikken, koolteer eten of zuur consumeren. Dus je wilt die dingen niet uit je lichaam houden.

Om dezelfde reden zijn sommige kruiden voor huidproblemen veilig om te eten. Anderen niet. Geneeskrachtige kruiden zijn als Lorazepam kopen. Er kunnen ongewenste bijwerkingen optreden. Voordat u plantaardige huidverzorgingsproducten gebruikt, moet u wat onderzoek doen naar mogelijke bijwerkingen.

Bij topicale toepassing moeten kruiden worden gecombineerd met oliën of oliën die zijn afgeleid van planten om effectief te zijn. De bladeren en bloemen van de neemboom worden bijvoorbeeld vaak voorgesteld om de gezondheid van de huid te verbeteren. Door de geschiedenis heen is het echter neemolie die is gebruikt om acne te behandelen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Het soort kruiden dat je gebruikt is dus belangrijk. Sommige fabrikanten verkopen huidverzorgingsproducten op basis van kruiden die niet goed zijn voorbereid. Andere bedrijven beweren dat kruiden het actieve ingrediënt zijn, maar hun producten bevatten alleen essentiële oliën.

Essentiële oliën zijn geen kruidengeneesmiddelen voor huid- of gezondheidsproblemen. Ze worden essentieel genoemd omdat ze de “essentie” van de plant overbrengen, en de essentie is de geur. Essentiële oliën zijn niet echt op olie gebaseerd. Ze zijn Mercurius. Ze veroorzaken vaak allergische reacties. Daarom is het belangrijk om producten te vermijden die deze ingrediënten bevatten.

Controleer het etiket op parabenen en andere kunstmatige ingrediënten voordat u een huidverzorgingsproduct op basis van kruiden koopt. Kleuren, geuren en petrochemicaliën worden vaak aangetroffen in allerlei soorten lotions en crèmes.

Neem wordt vaak aanbevolen, maar het is niet een van de beste kruiden voor huidaandoeningen. Enkele van de meest effectieve ingrediënten zijn jojoba, sheaboter en avocado-olie. Deze ingrediënten zijn gunstig voor acne, eczeem, psoriasis, dermatitis, irritatie, ontsteking en vele andere aandoeningen. Als ze op de juiste manier worden gecombineerd, kunnen ze zelfs de tekenen van veroudering helpen vertragen.

Overweeg naast het gebruik van plantaardige huidverzorgingsproducten een goed multinutriëntensupplement en omega-3 visolie. Veel huidproblemen worden veroorzaakt door slechte voeding in de voeding. Lage niveaus van vitamine A en E zijn bijvoorbeeld in verband gebracht met acne.

Met een holistische benadering wordt het probleem van binnenuit, van binnenuit, aangepakt. Sommige huidkruiden, zoals kurkuma, kunnen oraal worden ingenomen. Anderen werken het beste wanneer ze direct worden toegepast, zoals jojoba. Het combineren van de twee stappen kan een groot verschil maken voor de gezondheid en het uiterlijk van uw huid.